keskiviikko 9. syyskuuta 2015

5.9.2015 startti

Aamiaisen jälkeen suuntasimme Alamon autovuokraamon, jossa jo eilen kävimme tsekkaamassa reitin sinne. Vuokraamo sijaitsi suht lähellä hotelliamme joten kävelimme sinne. Chicagon kadut olivat vielä hiljaisia. Muutamia aamulenkkeilijöitä ja koiran ulkoiluttajia. Aamun tummalla taivaalla salamoi ja ukkonen jyrisi, mutta onneksi vesisade lakkasi ennen kuin lähdimme.

Vuokraamassa paperien kirjoitus kävikin nopeasti ja meidät ohjattiin kellarin isoon autoparkkiin, jossa meidän jeeppimme odottelikin innokkaana uusia kuskeja.

Tavarat autoon ja menoksi. Navigaattoriin osoitteeksi Route 66 aloituspaikka, joka on Adams Streetin alkupäässä.

Onneksi kadut olivat vielä hiljaisia eikä ruuhkia ollut.

Startista sitten uusi osoite naviin ja seikkailu voi alkaa.

Ajelimme halki kaupungin kohti länttä. Pikkuhiljaa Chicagon pilvenpiirtäjät jäivät taaksemme.

Osalla reittiä on opastetaulut, joita seuraten matkaa on suht helppo mennä. Pikkuhiljaa maisemat vaihtuivat ja ajelimme valtavien maissipeltojen ympäröimänä.

Välillä reitti hukattiin ja ajeltiinkin jossain ehkä harhaan, mutta aina se sitten löytyi uudelleen.

Seuraava yöpymispaikkamme oli St Louis Missourin osavaltiossa, jonne saavuimme iltapimeällä. Meillä ei ollut etukäteen varattua hotellia, koska uskoimme niitä täällä olevan pilvin pimein.
Neljännessä hotellissa, jossa kävimme oli tosi ystävällisiä respan poikia, jotka soittelivat lähes kaikki kaupungin hotellit läpi etsien vapaata huonetta. Vihdoin tärppäsi. 12 kilometrin päässä esikaupunkialueella oli vapaa huone. Hinta 300 taalaa yö oli hulppea, mutta pakko oli se ottaa, koska uni painoi ja ilta oli jo muuttunut yöksi.

Paikkahan ei ollutkaan pelkkä hotellihuone, vaan Marriott Inn ketjun jonkinlainen lomakeskus. Lukaalimme oli kaksikerroksinen talon yläkerta, joten tilaa oli. Hieno täydellinen keittiö, kaksi makuuhuonetta ja iso olkkari takkoineen.

Asetuimme taloksi ja kellahdimme sänkyyn väsyneinä ja nukahdimme. Huomenna uusi päivä ja uudet seikkailut.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti