tiistai 6. lokakuuta 2015

3.10.2015 New York

Kolmen tunnin lento Miamista sujui nopeaan. Viereemme sattui istumaan kaksi suomalaista tyttöä, jotka olivat olleet viikon lomalla Panamassa ja aikoivat viettää viikon New Yorkissa. Kotimatkakin sattuu samalle viikonpäivälle.

Laguardian kentälle laskeuduttiin alku iltapäivästä.. Taksimatkan kesto oli noin puolisen tuntia. Hauska taksikuski lauleskeli itsekseen koko matkan ajan.

Hotellimme sijaitsee Manhattanin saarella.
Hotellissamme oli ystävällinen vastaanotto. Aulapoika kertoi, että ehtisimme vielä nauttimaan hotellissa joka ilta tarjottavasta iltapalasta viineineen. Toki tartuimme vihjeeseen ja suuntasimme ilmaiselle, joka on tietysti hinnoiteltu huoneen hintaan, viinitarjoilulle. Pieniä juustopaloja ja vihanneksia ja viiniä. Maistuihan se toki hyvälle lennon jälkeen.

Hotelli on siisti ja henkilökunta ystävällistä. Miinusta on huoneen heikko valaistus.

Purettuamme tavaroita suuntasimme askeleemme  Broadwaylle. Ihmisiä oli tuhottomasti. Olihan lauantai-ilta. Tuhannet ja taas tuhannet mainosvalot välkkyivät räikeänä . Korkeat pilvenpiirtäjät näyttivät kohoavan pilviin. Ilmassa oli jotain taianomaista.

Takaisin hotellille ja nukkumaan. Aamulla uusiin seikkailuihin.



Broadway


Heräsimme harvinaisen myöhään sunnuntaina (puoli yhdeksän). Äkkiä ylös ja aamiaiselle.
 Kahvia, jogurttia paahtoleipää sekä hedelmiä ja kaikenkukkuraksi kertakäyttöastiat, kuten niin monessa muussakin hotellissa on ollut.

Sunnuntain käytimme tutustumiseen Central Parkiin, kaupungin keuhkoihin. Central Park  on  3,6 km pitkä ja 750 m leveä viheralue keskellä MAnhattanin  saarta.



Lisää kuvateksti































2 kommenttia:

  1. Onko siellä kylmä kun molemmilla takit päällä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sunnuntai aamulla oli kolea ja tuulinen sää. Lämmintä siinä +12. Ohuet untuvatakit olivat just sopivat. Maanantaina tiistaina aurinko paistoi lämpimästi.

      Poista