maanantai 29. elokuuta 2022

Päivä 4. Santarem-Colega 19,9 km

 Hyvä yöuni, ihana sänky ja kunnollinen tyyny -siinä eväät täydelliseen palautumiseen. Niin ja siihen tietysti saattoi myös vaikuttaa illalla nautitut pari lasillista hyvää paikallista punaviiniä.

Olimme jo illalla päättäneet, että ajamme junalle noin 11 kilometrin matkan reitin seuraavaan etappiin Vale de Figueiraan.  Juna suhahti kuudessa minuutissa kun meiltä olisi mennyt parisen tuntia samaan matkaan. Junalipun hinta oli 1,45 per nuppi.

Tänään oli eilisenkin edestä kuvattavaa. Ohitimme isoja viinipensas alueita. Munakoiso-ja paprikapeltoja. Pelloilla korjattiin par’aikaa satoa. Valtavia auringonkukka-alueita. Suurin osa jo kukkineita.

Aamun sankka sumu haihtui puolenpäivän aikaan  ja aurinko armottomasti heitti kuumottava säteitään  kulkijoihin. Rinkka alkaa matkan edetessä kummasti painaa ja varpaat kengissä vaikertaa.

Mutta niin vaan vihdoin oikea kaupunkikyltti on edessämme enää pieni punnerrus hotelille. Sitä ennen kuitenkin piti istahtaa alas ja nauttia päivän päätteeksi viileä B-vitamiini.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti