lauantai 16. huhtikuuta 2016

Jalkahoitoa

15.4.2016
Jos eilen olikin sateeton päivä niin tänään sitä vettä sateli sitten joka tuutista.

Aamulla varustelimme itsemme sateenpitäviksi.
Reitti kulki tänään halki ei mitään missään alueen.  Ylittelimme jokia ja pieniä purosia. Ohitimme  rautatien ja Kohtahan se junakin suhahti ohitsemme.

Saavuimme pieneen kylään, jonka baarissa joimme teet.

Kengät olivat jo  kastuneet läpimäräksi, mutta viitta piti aika hyvin kosteuden.

Pienen hetken ajan tuntui, että sade taukosi  ja ehdimmekin jo iloitsemaan, että kohtahan se loppuu. Sitä iloa ei kestänyt pitkään. Vettä alkoi sataa oikein kunnolla.

Täydessä sadevarustuksessa on hankalaa naiscaminon  mennä puskapissille. Ei ole Aatu ollut tässäkään asiassa tasapuolinen ihmistä luodessaan. Miespuolisilla caminoilla tämäkin asia käy paljon helpommin. Niin se vaan on.

No näiden toimenpiteiden jälkeen matkamme jatkui. Reitti kulki välillä maantiellä ja välillä puikkelehdimme kuraiselle peltotielle. Pieniä viiniviljelyksiä ohitimme toinen toisensa jälkeen.

Maantietä pitkin saavuimme Caldas des Reis -nimiseen kylään. Majapaikkamme oli aivan joen rannalla oleva kylpylähotelli, joka tosin oli hiukan vanhanaikainen.  Huonekin oli niin pirun kylmä, etä hirvitti. Täällä lämpöpatterit alkavat toimia vasta illalla.

Otimme  jalkahieronnan, joka olikin kylmägeelihierontaa raajoille. Jalkalihakset saivat tosi viileän hieronnan.  Tuntui entistä kylmemmälle.

Tämän päivän 23,4 kilometrin kulkemiseen käytimme aikaa reilut viisi tuntia. Matka oli mukava ja meni joutuisaan.

Sateisesta päivästä ei tullut otettua yhtään kuvaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti