lauantai 19. maaliskuuta 2016

Vesisadetta

Perjantai päivän aikana kuljimme Zafrasta Villafranca de Los Barrosiin halki viiniviljelmien. Yhtään ainutta kanssakulkijaa emme havainneet. Tie oli paikoin erittäin kivinen ja vaikeakulkuinen. Sadettakin saimme niskaamme, mutta onneksi se loppui aika nopeaan emmekä pahemmin kastuneet.
Asutusta eikä muutakaan mökkiä matkan varrella näkynyt. Paitsi muinaiset rauniot, ruinas de Camas de labor, jonka mielikuvissamme  arvelimme olevan vanhan "ritarilinnan". Sen raunioilla nautimme huikopalaa. Matka jatkui kohti Villafranca de Los Barrosia, jonne saavuttiin 22 kilometriä matkattuamme. Hotelli Diana oli ihan mukavan oloinen pieni hotelli, jonka ravintolassa nautimme viiriäisiä punaviinikastikkeessa. Oli muuten todella hyvää. Siihen vielä jälkiruoka ja eturuoka ja koko lystin hinta 9 euroa per nuppi, ja niin tietysti vielä juomat päälle. Ei ollut kallista.

Tänä aamuna jatkoimme matkaa hieman ennen kahdeksaa. Kuljimme  N630 tietä pitkin, koska arvelimme varsinaisen caminoreitin olevan yöllisen sateen jälkeen savinen. Tie halkoi valtavien viininviljelysmaiden halki. Kummallakin puolella tietä oli silmänkantamattomiin viiniköynnöksiä. Poikkesimme Almendralejo-nimisessä kaupungissa baariin ja söimme hyvät munakkaat.

Tummat pilvet taivaalla ennustivat sadetta. Lähdettyämme jatkamaan matkaa saimme vettä niskaamme. Sadehousut jalkaan. Ei sitä onneksi kauan kestänyt ja aurinko taas lämmitti.

Reilun seitsemän tunnin taival Torremegiaan meni yllättävän nopeaan. Jalka kulki kepeästi eikä kummallakaan caminolla ollut väsymyksen tunnetta, vaikka matkaa kertyikin tasan 30 kilometriä.



Illallista odotellessa




"Ritarilinna"


Huoltsikan juomatarjontaa

Teetä ja sympatiaa

Eteenpäin

Hyppäiskös kyytiin





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti