maanantai 22. huhtikuuta 2013

La Virgen del Camino-Hospital Puente de Orbigo 26,5 km

Heräsimme ulkoa kantautuvan rekkaliikenteen meluun. Kantatie 120, jota reittimme on seuraillut jo pitkän tovin, halkoo tätä kaupunkia. Oikeastaan kaupunki on kasvanut tien molemmille puolin. Olihan jo aika noustakin. Kello lähenteli  kahdeksaa.

Rinkkojen pakkaus käy jo tottuneesti, samoin jalkojen teippaukset.

Alakerran baarissa oli tarjolla aamiaista. Ja sitä tyypillistä espanjalaista pullanpuputusta,  kuinkas muuten, kun täällä ollaan.

Farmasiasta täydennettiin laastarivarastomme.

Reitti seuraisi 120-tietä. Välillä mentiin tien vieressä kulkevaa hiekkatietä, joka kiersi tieristeyksien ohi. Välillä kuljettiin vilkasliikenteisen tien reunassa. Rekka toisensa jälkeen suhahti  ohitse.

Kuljimme teollisuusalueella, jossa oli lukuisia teollisuushalleja tyhjillään, mikä kuvastanee maan taloudellista tilaa.

Pikkuhiljaa maisemat vaihtuivat. Maissi- ja vehnäpeltoja tien molemmin puolin.

Kylä toisensa jälkeen ohitettiin. Aurinko lämmitti mukavasti. Tuulikaan  ei haitannut.

Haikaranpesiä on täällä valtavasti. Kirkon kellotornien, joka tasanteella. Sähköpylväiden päällä. Emme missään ole  nähneet niin valtavasti haikaroita, kuin täällä.

Erään kylän kohdalla oli mustien  korppien pesimäpuustoalue. Kymmenittäin pesiä puissa. Mahtava "kraakunta" saatteli meidät ohi kylän.

Kaupasta ostettiin appelsiineja  ja suklaata.  Kyläkaupassa   oli iso tavaravaaka, jolla kauppias punnitsi meidät rinkkoineen  päivineen. Toinen painoi 89 ja toinen 80 kiloa, voi vain arvailla kumpi.

Kellon lähennellessä neljää saavuimme tänne Hospital Puente de Orbigoon. Majoittauduimme hotelliin. Suihkussa käynnin jälkeen lähdimme etsimään ruokapaikkaa. Tässä nyt odottelemme ja kirjoittelen tätä ja Veli-Pekka selailee uutisia.
Puolen tunnin odottelun jälkeen on onneksi luvassa ruokaa.

Mukava päivä takanamme ja on nautinto ruoan jälkeen mennä nukkumaan.


Muutama kuva tästäkin päivästä.

Siellä niitä haikaranpesiä on

Siellä täällä näkyi erilaisia peregrino-hahmoja

Kylvöhommia

Varisyhdyskunta

Sininen uni








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti