perjantai 21. huhtikuuta 2017

20.4.2017 LaCaridad-Ribadeo

Torstai päivän taipaleelle lähdimme tyhjin vastoin. Hotellissamme ei ollut aamupalaa tarjolla, joten lähdimme niine hyvinemme liikkeelle.  Olimme jälleen ainoat yöpyjät koko hotellissa.

Eilinen tuuli oli entisestään yltynyt. Taivas oli sininen ja aurinko nousi kukkulan takaa. Tänään näimme maissi- ja viljapeltoja.  Tie kulki peltojen välissä kulkevaa asfalttitietä pitkin.
Ohitimme ensimmäisen kylän, jonka baari oli kiinni. Ei auttanut kuin mennä eteenpäin. Nälkä jo kurni vatsanpohjassa.

Svenssonit ohittivat meidät, kun pysähdyimme tien viereen. Viisastelivat meille, että tilataanko taksi.

Matka jatkui. 13 kilometrin kohdalla Tol -nimisessä kylässä äpiti olla baari. Kuljimme kylän läpi, mutta emme nähneet baaria. Paikalliselta isännältä sitä kysyessä, hän neuvoi tien pois varsinaiselta reitiltä. Ja löytyihän sieltä golfklubin hotellin baari. Ja ketkäs siellä olivatkaan. No "svenssonit " tietenkin.  Vaihdettiin siinä sitten muutama sananen sujuvasti ruotsiksi ja englanniksi.

Saimme baarissa  aamukahvit ja leivät ja että se maistuikin hyvältä.

Loppumatka Ribadeoon kuljettiin asfalttitietä pitki. Ribadeoon saavuttiin 600 metriä pitkän sillan kautta. Sillalla tuuli niin voimakkaasti, Että välillä piti pitää sillan kaiteesta kiinni.

Ribadeoon hotelli Bouzo löytyikin vaivatta.  Kävimme syömässä pizzat, jotka olivat tosi maukkaat. Tsekkasimme juna-aseman sijainnin. Huomenna matkasimme junalla Ferroliin.

Vanha kivinen maantiesilta






Näkymä Ribadeoon

Silta Ribadeoon

Päivän pizza


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti