sunnuntai 24. syyskuuta 2017

23.9.2017 Navarrenx

Samainen Rachel-sika röhnötti samalla paikalla, kun tulimme aamiaiselle. Linda-rouva kertoi, että saattaapa nukkua jopa kymmeneenkin asti. On kyllä sialla hyvät unenlahjat. Aamiaiseksi täälläkin, kuten monena muunakin aamuna saimme croissantteja ja leipää, jotka eivät olleet  ihan aamutuoreita.

Kiittelimme ja hyvästelimme muut asukkaat ja lähdimme kohti Navarrenxia.

Aamu oli tuntuvasti lämpimämpi, kuin eilen. Tästäkin päivästä olisi tulossa lämmin, 28 astetta näytti säätieto.

Ylitimme leveän joen siltaa pitkin. Kuljimme pitkin maantien reunaa. Olemme  jo parisen päivää kulkeneet suht' tasaisella maalla, eikä kovin monia mäkisiä osuuksia ole osunut kuljettavaksi.

Puolimatkassa pysähdyimme Abadie - nimisessä paikassa, jossa sattui olemaan baari auki. Tankkasimme energiaa syömällä omeletin puoliksi.

Matka jatkui pienehköä tietä pitkin ja muutama hikinen ja uuvuttava nousu  nostikin hien pintaan. Maisema muuttuikin mäkisemmäksi. Ohittelimme muutamia lehmälaitumia. Enää emme ole nähneet viiniviljelyksiä, vain muutamia pieniä istutuksia kotitarpeeseen.

Kaukana siintää Pyreneitten vuoriston siluetti. Muutaman päivän päästä ylitämme sen.

Saavumme Navarrenxiin kulkemalla halki omakotitaloalueen. Navarrenxin Kaupunkia ympäröi mahtavat muurit. Kadut ovat kapeita ja talot vanhoja. Hotelli sijaitsee kapeassa kolmikerroksisessa talossa. Meidän huoneemme on alakerrassa. Huoneesta avautuu pariovet pienelle sisäpihalle.

Hikiselle Päivälle tuli pituutta reilut 25 kilometriä .











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti