sunnuntai 10. syyskuuta 2017

8.9..2017 Figeac

Decazevillestä matkamme jatkui kohti Figeacia. . Hotelli Malpelin aamiaisella nautiskelimme kahvista rapeiden tuoreiden croissanttien ja vieläkin rapeamman patongin kera.Aamu oli lämmin vaikka taivas oli pilvinen. Reitti kulki halki kaupungin ja kuinkas muuten kuin ylämäkeen. Nousimme korkean  mäen  rinteelle sijoittuvan omakotitaloalueen läpi kulkevaa asfalttitietä pitkin. Ylhäältä oli komeat näkymät alas laaksoon. Pikkuhiljaa talot harvenivat ja siirryimme kulkemaan hiekkatielle.

Kuljimme tammimetsässä. Siellä täällä kasvoi saksanpähkinäpuita ja kastanjoita. Metsä oli kauniin vihreä kun sammaleet peittivät puunrunkoja.

livinhac-le- Hautissa ostimme paikallisesta boulangerista isot rusinapullat  ja cocikset, jotka nautiskelimme  puistonpenkillä.

Figeaciin saavuimme 29 kilometrin kulkemisen jälkeen. Hotellimme olikin heti kaupungin laidalla, tähänastisista majapaikoista surkein. Hotellissa ei ollut ravintolaa, joten suihkun jälkeen lähdimme kaupungille ruokapaikkaa etsiskelemään. No tietysti kaikki ravintolat olivat kiinni. Muutama baari avoinna, joista sai vain juotavaa. Pienellä sivukadulla näimme kebab paikan, joka oli avoinna. Päivä pelastettu ja saimme syödäksemme ihan kelpo aterian.

Takaisin hotellille laittamaan kamppeet kuntoon huomista päivää varten. Ja uni tuli tänäänkin varsin nopeasti.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti